Tastet de la novel.la en format E-BOOK - L'ALLARGADA OMBRA D'UNA PERVERSIÓ - Ni oblit, ni perdó -

 books.google.es/books/about/L_́allargada_ombra_d_́una_perversió.html?id=ucwhEAAAQBAJ&redir_esc=y

 

"Que Alemanya perdés la guerra va ser un cop dur per en Pere, que es creia que dominant el món els alemanys, els seus aliats en sortirien del tot beneficiats. Que la “España, una, grande y libre” tornaria a lluir gloriosa. I ell, se’n beneficiaria molt més encara. I de seguida li vingué a la memòria la visita de Himmler a Montserrat a la recerca del Sant Grial. Ara, estava ben convençut que d’haver-lo trobat segur que no haurien perdut la guerra.

La Deutschers Ahnenerbe, o “Societat per a la Recerca i Ensenyament sobre L’Herència Ancestral Alemanya”, societat esotèrica de la SS, tampoc van aconseguir una altra preuada relíquia: la Pedra de Scone, sobre la qual són coronats tots els reis d’Anglaterra, malgrat que membres de l’esmentada secció esotèrica  van intentar  robar-la de l’Abadia de Westminster, on es trobava. Els nazis, sembla ser, tenien la creença, que Jacob es va recolzar sobre aquesta pedra, abans de visionar en somnis,  l’escala que portava fins a Déu.

Un altre objectiu va ser fer-se amb la Llança del Destí. La llança que el centurió romà Cayo Casio Longinos, li clavà en un costat, a Crist, moribund i clavat a  la creu. Els nazis estaven convençuts que la llança que es trobava al Museu Hofburg de Viena era l’autèntica llança que buscaven. En annexionar-se el Tercer Reich amb Àustria, la peça passà a mans de Hitler. Els nazis estaven convençuts que tenir-la en el seu poder els atorgaria la victòria, i en cas de pèrdua, cauria sobre tots ells el regust amargant de la derrota i de la mort. Paradoxalment, escasses hores abans que Hitler se suïcidés, els soldats nord-americans s’havien apoderat de la preuada llança.

L’obsessió d’en Pere, ara més que mai, era anar a la recerca del Sant Grial. Creia que L’Alemanya nazi, havia perdut la guerra per no haver estat capaç, ni de conservar la Llança del Destí, ni d’apoderar-se de la Pedra de Scone, i per damunt de tot, no haver sabut aprofitar bé aquella visita a Montserrat, per tal de trobar i fer-se seu el Sant Grial.

No li va costar gaire reunir uns quants dels seus. Com ell, homes que es creien il·luminats pels déus de l’univers. Homes que estaven convençuts que havien guanyat la guerra civil, perquè Déu, el diable, o una força superior que actuava en nom seu, s’havia posat, de moment, de la seva part. Ara, els calia anar a la recerca d’aquella peça preuada, que per si sola els atorgaria una força sobrenatural. Una força, sense la qual no podrien mantenir perpetuament, ni el poder, ni la glòria. Una glòria, recentment aconseguida, que els estava donant tan bon regust..."

www.casadellibro.com/ebook-lallargada-ombra-duna-perversio-ebook/9788412313376/12244818

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA MEVA ÀVIA

NOVEL·LA - SIRENA D'AIGUA DOLÇA - Segon tastet

SIRENA D'AIGUA DOLÇA