PLUJA SOBRE TERRA MOLLA, versió actualitzada



                                                 https://leer.amazon.es/kp/embed?asin=B06Y4NWLBR&preview=newtab&linkCode=kpe&ref_=cm_sw_r_kb_dp_uG87ybZCTCV2X

Versió actualitzada de la meva novel.la: PLUJA SOBRE TERRA MOLLA, només en format paper i amb un capítol afegit, on la protagonista haurà de prendre la decisió més important de la seva vida. Pot ser una bona opció per aquest Sant Jordi. La trobareu a AMAZON.

Tastet:

"Des del balcó de la Fonda Ibèrica, els vencedors magnificaren la seva victòria amb triomfants discursos. Els perdedors que no havien fugit cap a l’exili, restaven dins les seves cases tristos i abatuts. La por i la incertesa es començava a fer latent i aviat l’horror de la desraó i la vilesa de la rassa humana prendria forma real.

La guerra havia acabat; bé, això és un dir. El final de la guerra va suposar l’aflorament de les misèries humanes més vils que hom pugui imaginar. Revenges, odis, malícies... Tot plegat servit en un sol plat. Ara començava una dura, llarga i trista etapa anomenada postguerra. Només calia que algú, quasi sempre anònim, posés una denúncia, perquè es desplegués tot seguit un maquiavèl•lic engranatge, que acabava amb consells de guerra sumaríssims, fets de qualsevol manera i amb tota urgència, que sovint suposava la pena de mort per a aquelles persones que havien ostentat algun càrrec polític i podien comportar un “perill” per al nou règim, o condemna a presó per a qualsevol ciutadà denunciat, especialment si el denunciant tenia afinitat amb el nou règim. En aquest cas no era necessària una raó especial. Calia castigar, vexar, humiliar i destruir al perdedor. Aquesta era la seva principal arma, i vaja si la van saber utilitzar! Tots els drets catalans van ser abolits. Hi va haver persecucions, aquí i arreu de l’Estat espanyol, tortures, assassinats... Això és el que ens va tocar viure després de la guerra, sense que cap país del món sortís en defensa nostra. Érem un país pobre i destruït. Ningú de fora hi tenia res a guanyar..."

Maria Carme Poblet
https://leer.amazon.es/kp/embed?asin=B06Y4NWLBR&preview=newtab&linkCode=kpe&ref_=cm_sw_r_kb_dp_RTi8ybANCSN0M

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA MEVA ÀVIA

NOVEL·LA - SIRENA D'AIGUA DOLÇA - Segon tastet

SIRENA D'AIGUA DOLÇA