PERILLOSA FICCIÓ





 Detall del relat: "Perillosa ficció", que forma part del recull de relats: TRETZE RELATS DE VERTIGEN. Que es pot trobar en format Ebook a AMAZON. 



"El destí, una vegada més, seguia jugant en contra seva. I ell, buscant inútilment mil i una maneres de salvació.  Ara, el seu castell de naips, de feble estructura, se li ha desmuntat totalment, deixant pas lliure, una altra vegada, a les desafiadores veus dels seus personatges de ficció, que amb una despietada crueltat li colpegen sense pietat el seu castigat cervell.

 El cel tenyeix de negre la nit. A fora, bufa el vent i udola el silenci; aquell terrible i indòmit udol provinent de l'exterior li mortifica l'ànima; els seus ossos semblen voler travessar-li la pell i alliberar-se; ell intenta protegir-se de tot aquell escandalós i invisible turment, i corrent d'un costat a un altre, com ànima en pena, tanca finestres i porticons; la porta d’entrada ja és tancada amb pany i clau de fa dies. Hauria de sentir-se segur, però no se'n sent. L'udol és implacable i es deixa percebre cada vegada amb més força. Es tapa les orelles amb desesperació. Voldria cridar per demanar ajuda, però per més que ho intenti, una vegada i una altra, les paraules  acaben lliscant gola avall. Res pot fer. L'udol avança inexorablement. Sort que a l'armari petit del bany conserva encara el verí, que temps enrere, quan patí la darrera crisi, aconseguí no prendre's, però tampoc se’n desfé.
 Ho reservà, per si de cas."

Maria Carme Poblet

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA MEVA ÀVIA

NOVEL·LA - SIRENA D'AIGUA DOLÇA - Segon tastet

SIRENA D'AIGUA DOLÇA